ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові фінішував фестиваль цифрових технологій

|

Львів був останньою зупинкою Фестивалю цифрових технологій Digital Renaissance, на якому представили серію найновіших моделей побутової та цифрової техніки.

Ця подія збіглася з десятою річницею функціонування компанії Samsung на українському ринку. ”Десять років – це епоха, яка змінює все життя, змінює нас з вами. Ми пишаємося тим, що є не лише частиною українського ринку, а й робимо щось для суспільства, в якому працюємо. Наша мета – підвищувати рівень життя в Україні”, – повідомив керівник департаменту побутової техніки Samsung Elektronics Юн Себ Лі.

Також він зазначив, що історія розвитку компанії Samsung в Україні пов’язана з історією розвитку самої України. “Багато в чому ми росли і розвивалися разом з Україною. Ювілей компанії – це наше спільне свято”, – сказав Юн Себ Лі.

“На сто українських школярів припадає всередньому 3-4 персональних комп’ютери, тоді як у європейських країнах – 1 ПК на трьох учнів. Компанія Samsung поставила перед собою мету – покращити цю ситуацію через різноманітні акції, конкурси та соціальні проекти”, – запевнила прес-аташе компанії Ольга Данько.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *