ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівгаз” з початку року встановив понад 5,5 тисяч лічильників

|

За п’ять місяців 2006 року силами ВАТ «Львівгаз» у Львівський області було встановлено 5 516 газових лічильників. Як передає прес-служба компанії, з них на виконання «Програми оснащення житлового фонду Львівської області лічильниками газу» (безкоштовно для споживачів) – 1 832 лічильників.

Загалом, з часу дії цієї «Програми», затвердженої НАК «Нафтогаз України» 17 березня 2001 року, ВАТ «Львівгаз» встановило 241 тис. 711 лічильників, з них 128 тис. 608 – безкоштовно (на суму 41 млн. 798 тис. грн.).

Слід зазначити, що пріоритет у задоволенні заяв на безкоштовне встановлення газових лічильників надається споживачам, у помешканнях яких працює індивідуальна система опалення. Таких тільки на Львівщині, що продовжують споживати природний газ без лічильників, залишилося 3107 квартир.

Щомісяця ВАТ «Львівгаз» за «Програмою» може встановити біля 400 побутових лічильників газу. Для цього працює 60 спеціалізованих бригад. Фінансування «Програми оснащення житлового фонду Львівської області» відбувається за рахунок цільової надбавки, закладеної у тариф на постачання природного газу. Розмір цієї цільової надбавки залишається сталим вже понад чотири роки і складає 7,80 грн. за кожну тисячу кубометрів поставленого споживачам газу.

У місті Львові служба газомонтажних робіт ВАТ «Львівгаз» у першому півріччі 2006 року встановила 2 278 лічильників, із них 746 – безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *