В період з 20 по 27 квітня на продовольчих ринках Львіщини Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області відзначила зріст ціни на м ’ ясо яловичини з 19,05 до 19,10 гр ивень за кільграм або на 0, 3 відсотка та з ниження середн ьої цін и на м’ясо свинини – з 22,43 до 22,35 гр ивень за кільграм або на 0,4%. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках і підприємствах торгівлі зафіксований на рівні 4,35 грн/кг.
Відтака на продовольчих ринках Львова станом на 27 квітня середній рівень цін був наступним: крупа гречана – 4,04 грн/кг, яловичина – 19,10 грн/кг, свинина – 22,35грн/кг, сало – 11,18грн/кг, птиця – 9,99 грн/кг, цукор-пісок – 4,35 грн/кг.
Станом на 27 квітня найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на таких „Привокзальний ринок” – 19,10грн/кг, на м`ясо свинини – ТзОВ „Багіра – 24,58грн/кг.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 21 квітня були наступними: на м’ясо яловичини – 21,16 грн/кг, свинину – 23,88 грн/кг, сало – 13,50 грн/кг, птицю – 11,77 грн/кг та цукор – 4,32 грн/кг.
За період з 20 по 27 квітня середні ціни на продукти харчування залишались стабільними і були наступними: крупа гречана – 3,92 грн/кг, яловичина – 17,15 грн/кг, птиця – 10,38 грн/кг, цукор-пісок – 4,35 грн/кг, молоко – 2,02грн/л.