ОСТАННІ НОВИНИ

Щербаков і Таліпов з’ясували стосунки

|

Голова Львівського обкому Євген Таліпов та голова Львівської міської ТВК Олег Щербаков з’ясували стосунки і найближчим часом планують виступити зі спільною заявою у львівських засобах масової інформації.

Як повідомив Євген Таліпов, сьогодні він зустрічався з головою Львівської міської ТВК і останній спростував всі звинувачення, які лунали щодо нього.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Євген Таліпов заявив, що до нього дійшло багато інформації про порушення Олегом Щербаковим своїх повноважень на посаді голови ЛМ ТВК, і одразу після оприлюднення офіційних результатів виборів міського голови та депутатів міськради він проведе службове розслідування стосовно голови міської комісії.

„Я сьогодні розмовляв з Щербаковим і поставив йому кілька запитань щодо його діяльності на посаді голови ТВК, які свого часу мені ставили львівські журналісти. Ми все з’ясували, він спростував всі звинувачення, відверто розказав, як все було, і найближчі 2-3 дні плануємо виступити зі спільною заявою у ЗМІ”, – пояснив Євген Таліпов.

Щоправда, вибачатися перед Олегом Щербаковим за деякі свої заяви голова ЛОК СПУ не збирається і, як запевнив, готовий пройти з паном Щербаковим через детектор брехні, якщо це буде потрібно.

Нагадаємо, вчора Олег Щербаков заявив, що вимагатиме вибачень від Євгена Таліпова, передає „Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *