ОСТАННІ НОВИНИ

Бренд "Іскри" віднині знатимуть в Європі

|

Львівське підприємство ВАТ «Іскра» отримало сьогодні сертифікати відповідностей СЕ і TUV GS на лампи загального призначення, свічкоподібні, куликоподібні та дзеркалізовані рефлекторні лампи в індивідуальній упаковці торгових марок «Iskra» та «Volta» та сертифікату відповідності ЕМС на компактні люмінесцентні лампи торгової марки «Volta».

Гендиректор ВАТ «Іскри» Ярослав Козіброда зазначив, що отримання сертифікату TUV дасть можливість розширити збут продукції підприємства на західноєвропейський ринок, «оскільки продавати в Європу без цього знака якості «Іскра» під власним брендом не могла». За його словами, відтепер підприємство зможе додатково реалізовувати до 20-30 млн одиниць продукції.

Знак відповідності коштував «Іскрі» майже 30 тисяч євро, а тести на якість та процедура оформлення сертифікату тривали близько восьми місяців.

Директор ТОВ «ТЮФ Рейнланд Україна» (Київ) Володимир Пекер урочисто вручив сертифікати відповідності генеральному директору ВАТ «Іскра» Ярославу Козіброді, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *