ОСТАННІ НОВИНИ

Мандюка здивувала нова коаліція в облраді

|

Голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк здивований коаліцією ВО «Свобода», УНП та «Пори» у Львівській обласній раді і називає альянс «політичною грою». Про це він заявив Західній інформаційній корпорації.

«Я здивований. Адже коаліція створюється для забезпечення якихось цілей. Які цілі ставить перед собою це об’єднання – я не бачу. Вони кажуть, що претендують на посаду голови Львівської обласної ради. Але на запитання, хто від них буде висуватися, не говорять. Дивно це виглядає. Це – політична гра. Мені шкода, що так відбувається. Останніх чотири роки обласна і міська ради, на жаль, займалися політиканством. А нині БЮТ пропонує кандидатуру Сендака, котрий сам і розводив це політиканство… Я вважаю, що головою ради повинна бути перш за все особистість», – наголосив О.Мандюк.

За його словами, перед голосуванням за кандидатуру голови ради «Наша Україна» «закликатиме усі політичні сили до розуміння».

Він підкреслив, що не виключено, що «Наша Україна» погодиться віддати «Свободі», УНП та «Порі» посади заступників обласного спікера в обмін на позитивне голосування по кандидатурі Мирослава Сеника.

«Якщо у нас не буде іншого виходу, ми можемо піти й на цей крок. Але я завше себе запитував: навіщо маленька політична сила виборює собі посаду? Все це відбувається не на користь консолідації громади Львівщини», – наголосив О.Мандюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *