ОСТАННІ НОВИНИ

Новоженець вважатиме некоректним, якщо Олійник його звільнить

|

Голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець розцінив як некоректні заяви голови Львівської ОДА Петра Олійник щодо наміру останнього звільнити частину голів РДА в області після виборів. Про це Новоженець заявив в коментарі „Прес-Тайму”.

„Я думаю, що це не є в площині управлінській. Коли ти маєш намір когось замінити, то потрібно його критикувати за бездіяльність чи недоліки в роботі, а потім закономірним наслідком йде відставка. А просто виголошувати в ефір, що буду міняти, це не зовсім коректно. Бо кожен може сприймати це на свою адресу і це дестабілізує роботу і вносить непевність. Відкрийте будь-який підручник з психології. Це недопустимі речі”, ― сказав він.

„Потрібно контролювати нижчу ланку, робити зауваження, помагати їх виправляти. Якщо не реагують, змінювати, а просто так оголосити що третину чи більше знімуть, я не гадаю, що це доцільно”, ― підкреслив Новоженець.

Ростислав Новоженець став депутатом Львівської обласної ради за списком БЮТ (№36).

5 квітня на прес-конференції голова Львівської ОДА Петро Олійник заявив, що поміняє третину голів райдержадміністрацій області. Якщо це буде стосуватися представників БЮТ, то Олійник обіцяє самостійно знайти від цього блоку людину і дати подання на неї без будь яких консультацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *