ОСТАННІ НОВИНИ

Рава-руські прикордонники за день затримали зразу 4 контрабандні авто

|

Чотири автомобілі з підробленими документами на них затримали 7 квітня прикордонники у пункті пропуску „Рава-Руська”. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

Так, уночі під час перевірки документів на виїзд прикордонники затримали автомобіль „Форд-Сієра” 1985 року випуску, яким керував громадянин України. Встановлено, що технічний паспорт на автомобіль підроблено.

Вранці, 7 квітня, під час прикордонно-митного контролю на в’їзд у пункті пропуску „Рава-Руська” затримано автомобіль „Хонда” 1997 року випуску. Господар автомобіля громадянин України. При проведенні огляду транспортного засобу прикордонники виявили, що номер кузова автомобіля не співпадає з номером вказаним у технічному паспорті.

Через дві години затримано ще й мікроавтобус „Мерседес спринтер” 1999 року випуску, яким керував громадянин Польщі При перевірці документів у прикордонного наряду виникли сумніви щодо законності ввезення транспортного засобу на територію України, оскільки, номер кузова не відповідає номеру у технічному паспорті.

Також затримано автомобіль „Мерседес Віто” 1999 року випуску, яким керував громадянин України. Під час прикордонного контролю виявлено невідповідність даних реєстраційного номера автомобіля із записом в контрольному талоні, а також два комплекти номерних знаків.

Про суму оцінки затриманих автомобілів буде повідомлено додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *