ОСТАННІ НОВИНИ

Наступний земельний аукціон заплановано на 11 квітня

|

На земельний аукціон, який у Львові заплановано на 11 квітня, міська рада виставляє чотири земельні ділянки – на проспекті В.Чорновола , 45-б, на вулиці Надійній у Сихівській промзоні, а також на вулиці Панча, 18-б та на Городоцькій, 245.

Земельна ділянка на проспекті В.Чорновола , 45-б (площею 0,2030 га) призначена під громадську та житлову забудову – офіси, готель з об ’ єктами обслуговування. Мінімальна ціна продажу цієї ділянки 4мільйони 60 тисяч гривень. За таку ж ціну мерія готова продати й іншу ділянку – по вулиці Панча , 18-б (0,2030 га). Цільове призначення цієї ділянки – землі громадської та житлової забудови.

Ділянка по вулиці Надійній (площею 1,3345 га) призначена під будівництво підприємства 5-го класу шкідливості, її мінімальна ціна продажу – 696тисяч 577 гривень.

І останню ділянку – на Городоцькій , 245 (площа 0,1480 га) мерія виставляє на продаж за 1мільйон 500 тисяч гривень. Вона призначена під громадську та житлову забудову.

Прийом документів від учасників земельного аукціону проводитися в управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради кожного буднього дня з 14 до 17години. Там же можна ознайомитися з інформацією про земельні ділянки. За три дні до аукціону прийом заяв припиняється.

Земельний аукціон відбувається у великому сесійному залі Львівської міської ради об 11 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *