ОСТАННІ НОВИНИ

Пікетувальники проілюстрували площу біля мерії граблями та піджаками на стільцях

|

Близько півтори сотні граблів та стільці із піджаками стоять зараз під стінами мерії. Таку ілюстрацію до свого пікету організували активісти Львівської міської оргазіції ГП „ПОРА”. До них приєдналися мешканці будинків, що на вулицях Варшавській та Липи із ініціативи Львівської міської організаці Соціалістичної партії України. Загалом зараз під міськрадою стоїть близько 70 осіб.

В руках пікетувальників плакати із написами „Не дайте зруйнувати наші помешкання”, „Геть розвалене свавілля”, „Житловий масив не клопівник”, „Бандитам тюрми. Дітям – будинок школяра”, ”Не крадіть сонце у наших дітей”, „Ні, ущіленню”, „Депутати відновіть законність у стінах мерії”, „ Не дамо себе роздусити”, „Авантюрна забудова забирає життєвий простір” та „СШ№23 в небезпеці!”.

За словами першого секретаря міської організації Соціалістичної партії Віктора Савченка, стільці із піджаками пропонують депутатам зняти свої піджаки та повісити їх на стільці, а граблі – своєрідне застереження для громади Львова: не наступіть на ті самі граблі, обираючи нових депутатів до мерії.

Люди вимагають від депутатів визнати незаконним та скасувати рішення МВК №1032 від 30 вересня минулого року „Про впорядкування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій” та рішення №1088 „ Про тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення” від 5 жовтня минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *