ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори міжнародної конференції помітили лише одного кандидата в мери

|

З усіх кандидатів на посаду міського голови Львова на Міжнародну конференцію „Розвиток міст України очима молоді”, яка відбуватиметься у Львові протягом 17-18 березня”, запрошено лише Андрія Садового. Організатори конференції – Колегія студентів та аспірантів – пояснили, що акція не є політичною, а А.Садовий цікавить їх лише як директор інституту розвитку міста.

На запитання журналістів, чому не було запрошено інших кандидатів, серед яких також є успішні підприємці і науковці, організатори відповіли, що інші претенденти на крісло мера не такі помітні у громадському житті міста.

Вони також наголосили на аполітичності акції. Щоправда потім додали, що на конференцію, окрім Садового, запрошені його політичні однодумці директор мистецького об’єднання „Дзиґа“ Маркіян Іващишин та редактор журналу „Місто” Орест Друль.

Конференція передбачає розроблення концепції розвитку Львова на основі закордонного досвіду. Голова оргкомітету Богдан Хруставчук розповів, що концепцію, вироблену на конференції, пропонуватимуть для втілення новій міській владі, не залежно від того, хто переможе на виборах міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *