ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський спростовує закиди Курпіля і Деньковича

|

Керівник Львівського обласного виборчого штабу блоку „Наша Україна” Володимир В’язівський відкидає звинувачення, що зривання агіток „Наша Україна” у Бродівському районі представниками БЮТ організувала сама ж „Наша Україна”. Про це він заявив, коментуючи заяву керівника обласного штабу Степана Курпіля про те, що випадок у Бродівському районі могла організувати сама ж „Наша Україна”.

„Як ми могли спланувати, щоб шостий номер „Батьківщини” одів помаранчеву куртку… ну це ми би ще допомогли… але те, щоб взяти тичку, прив’язати до неї ніж і по ночах ходити зривати агітки?! Чому тоді втікати, ми б не викликали міліцію, ми б могли просто розкрутити піар”, – сказав пан В’язівський.

Він також пояснив, що кожен штаб „Нашої України” в області має свою камеру для відслідковування подібних випадків. „Ми на кожен штаб видали камеру, щоб саме такі речі фіксувати, знаючи, що ми не використовуємо чорні технології, а проти нас їх використовують”, – зазначив він.

Володимир В’язівський також відкинув звинувачення голови Львівської обласної організації ВО „Батьківщина” Івана Деньковича, який заявив, що зривання агіток „Нашої України” представниками БЮТу у Бродівському районі Львівщини було відповіддю на такі ж дії „Нашої України” щодо агіток БЮТу. „Жодного факту такого не було і не могло бути щодо того, що ми зривали їхні матеріали”, – наголосив він.

„Якщо якийсь прихильник „Нашої України”, але не причетний до штабу якісь собі речі дозволив, то це позиція окремого громадянина. Але я і в це не вірю”, – зауважив В’язівський.

Нагадаємо, минулого тижня блок „Наша Україна” у Львівській області звинуватив представників БЮТу у нищенні його агітаційних плакатів у Бродовському районі. Силами „Нашої України” було затримано трьох представників БЮТу, які зривали агітаційні плакати „Нашої України”. Все це було відзнято на відеокамеру. Один із них є кандидатом у депутати до Бродівської районної ради та уповноважений від БЮТу у ТВО № 117.

Керівник виборчого штабу БЮТ у Львівській області Степан Курпіль підтвердив, що кандидат в депутати від БЮТу справді брав участь у зриванні агіток. На його думку, випадок в Бродах є спланованою акцією „Нашої України”.

На думку голови Львівської обласної організації ВО „Батьківщина” Івана Деньковича, зривання агіток „Нашої України” представниками БЮТу у Бродовському районі Львівщини могло бути відповіддю на такі ж дії „Нашої України” щодо агіток БЮТу, передає „Обсерватор” з посиланням на „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *