ОСТАННІ НОВИНИ

Виборчий штаб Садового пікетують понад триста людей

|

П’ятий день триває пікетування виборчого штабу кандидата в міські голови Андрія Садового на вулиці Шевченка, 28. Учасників акції з кожним днем стає все більше. Сьогодні на проспект Шевченка вийшло понад триста учасників. Люди повірили, що вони зможуть дізнатися, куди злодії поділи їхні гроші. Пікетувальники сміливіше відповідали на запитання преси та виступали перед камерами.

Учасниця акції пані Марія прийшла на площу, щоб підтримати людей, які так само довірили свої майнові сертифікати Садовому. “Нас обікрали, невже Андрій Садовий надіється таким чином прийти до влади. Ми не будемо голосувати за злодія. СДПУ (о) та Садовий – одна команда. Садовий не повинен стати мером, ми не хочемо, щоб нас обкрадали ”. Пікетувальники зверталися до Садового через телебачення, оскільки батько “Самопомочі”, який прагне єдності, так і не спромігся вийти і подивитися людям в очі. Очевидно, що Садовий боїться сказати правду народу, важко визнати себе злодієм.

Сьогодні 14.03.06 акція “Галицькі інвестиції” переросла в акцію під назвою: “Життя наметового містечка”. Ця акція триватиме протягом одного місяця з 14 березня по 15 квітня. Наметове містечко буде виконувати свою місію протягом 24 годин, повідомляє Комітет громадського контролю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *