ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум боїться старих бюрократів у новій міській раді

|

Громадський форум Львова призупиняє свою «вуличну діяльність», щоб провести дослідження списків та програм партій з метою запобігання перетіканню старих бюрократів у нову владу. Про це сьогодні заявив голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех. За аналізом Громадського форуму, у виборчі списки партій і блоків до міської ради Львова потрапили люди, які вже представляли інтереси міста та за роки своєї каденції нічого не зробили для покращення життя львів’ян.

Зокрема, за даними Громадського форуму, від списків блоку „Наша Україна” до міської ради кандидуються 53,3% (16 осіб) чиних сьогодні депутатів, від УНП – 26,6% (8 осіб), від БЮТ – 20% (6 осіб) та від СПУ – одна людина. У списках „Пори” та „Свободи” члени Громадського форуму не знайшли людей, яких вже обирали депутатами.

Відтак, на думку, О.Мацеха, за політичними брендами БЮТ, „Наша Україна” та інших сил зуміли сховатися люди, які дискредитували себе співпрацею з режимом Кучми та виконували вказівки прихвоснів старого режиму у Львові. „Партійні списки рясніють колишніми членами фракцій „Наш Львів” чи групи „Разом”, – вважають представники форуму. Зокрема, за їхніми даними, з цих фракцій за списками БЮТ кандидуються 10 осіб та по двоє людей від Блоку „Наша Україна” та СПУ.

Тому, за словами Олега Мацеха, необхідно розрізняти загальноукраїнські, обласні та міські виборчі списки. Слід пам’ятати, що ані Ющенко, ані Тимошенко, ані Кличко не будуть працювати у Львівській міській раді.

„Жоден з депутатів не планує говорити зі своїм виборцем, більшість з них просто сховалася за списками, нам фактично пропонують шість мішків з котами, на яких написано БЮТ, „Наша Україна” тощо. А що у них в середині – ніхто не знає”, – заявив головний редактор культурологічного часопису “Ї” Тарас Возняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *