ОСТАННІ НОВИНИ

Перевалочну базу спирту до Румунії викрито у Стебнику

|

11 березня, в ході спільної спецоперації управління боротьби з організованою злочинністю та управління державної служби охорони УМВСУ у Львівській області, у місті Стебнику було викрито перевалочну базу, через яку в Румунію переправлялися великі партії контрабандного спирту.

Як поінформувала Західну інформаційну корпорацію прес-секретар УДСО при УМВСУ у Львівській області Оксана Кожухівська, 11 березня на виїзді з міста Стебника було затримано автомобіль «Мерседес-бенц» під керуванням 28-річного жителя міста Ужгорода. В кузові автомобіля було виявлено 12 пластикових бочок, ємністю по 235 літрів кожна, а в них – контрабандний спирт.

Було встановлено, що із стебницької перевалочної бази спирт перевозився в Ужгород, звідки вже були налагоджені нелегальні канали його збуту в Румунію.

«Злочинці, за документами, замаскували контрабанду як продукти харчування. В кузові авто дійсно знаходилося «для прикриття» кілька коробок з олією, майонезом та «Мівіною». До речі, всі продукти виявилися протермінованими», – поінформувала Оксана Кожухівська.

Порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *