ОСТАННІ НОВИНИ

"ВВ" показали львів`янам "Катерину"

|

Учора гурт „ВВ” презентував у Львові кліп на пісню „Катерина”. Презентація кліпу відбулася на Сихові біля кінотеатру „Кіно” за підтримки Українського народного блоку Костенка і Плюща.

Пісня „Катерина” була написана ще у 1992 році, розповів лідер гурту „ВВ” Олег Скрипка. Однак досі цю пісню „ВВ” в Україні не виконували – лише у Франції. Причиною цього сам Скрипка вважає неестрадний формат пісні, який важко сприймається широким загалом. Учора на Сихові „ВВ” вперше в Україні виконали „Катерину” „наживо”.

При зйомці кліпу „ВВ” відмовилися від послуг вітчизняних кліпмейкерів і запросили до співпраці кіномайстрів. „Кліпмейкери настроєні на конвеєр і не прикладають зайвих зусиль у роботі. Те, що робіться в кіно, є набагато цікавішим. Для „кіношників” важливий творчий результат” – пояснює свій вибір Скрипка.

До речі сценарій кліпу, у якому є і проводи українського вояка на війну, і нічна сутичка з біляками, і ранковий схід сонця після бою, Олег Скрипка написав сам. Зйомки кліпу, який музиканти іменують блокбастером, принесли учасникам гурту масу нових яскравих вражень. „Шашку в руки я вперше взяв під час зйомки. Я бився з хлопцем, який набагато вправніше володіє зброєю, і у якийсь момент зрозумів, що все це всерйоз, і якщо не буду захищатись як слід, він мені голову знесе. Я справді боявся за своє життя, реально відчув весь жах бою” – описав свої враження лідер „ВВ”.

Презентація кліпу „Катерина” відбувається у Львові та Києві. 18 березні на Європейській площі столиці України „ВВ” покаже „Катерину” киянам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *