ОСТАННІ НОВИНИ

Онищак просить облраду втрутитися

|

Представник працівників ВАТ “Львівсільмаш” Петро Онищак вкотре звернувся до голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та до депутатського корпусу з проханням допомогти у справі “тяжких наслідків санації заводу”. У листі йдеться про те, що на закінчення санації дочірні підприємства практично не працюють, на них ліквідовано 125 робочих місць, і держава недоотримує щорічно понад 200 тисяч гривень податків, – повідомила прес-служба облради.

„Станом на лютий 2006 року погашено борги в розмірі 16 мільйонів гривень, а інвестор отримує майно, що за балансовою вартістю перевищує 40 мільйонів гривень. Всього за 19 мільйонів “Львівсільмаш” залишається без активів на майданчиках поза вулицею Городоцькою, 207.

Станом на 20 лютого на рахунку підприємства залишалося 5,9 мільйонів гривень, борг заводу становить 6,3 мільйона.

Коли починалась санація, то “Львівсільмаш” мав боргів на суму 7,9 мільйонів, а вартість активів становила 96 мільйонів гривень, підприємство мало право користування земельною ділянкою площею 88 га. На закінчення санації завод має на рахунку 5,9 мільйонів, борги – 6,3 мільйонів, податкові зобов’язання – близько 9,5 мільйонів гривень. Тобто разом кредиторські зобов’язання становлять близько 19 мільйонів гривень. Активи підприємства зменшились до 26 млн. грн. Товариство позбавлене права користуватись земельною ділянкою площею 60 га”, – зазначено у листі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *