ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор готовий судитися з «Люксом»

|

Народний депутат України, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор готовий судитися з ТРК «Люкс», який у свою чергу також звинувачує у брехні. «Дуже добре, що ТРК «Люкс» подає на мене до суду”, – сказав він.

„Люкс” подає до суду, начебто я говорив неправду чи брехав стосовно інформаційних подач ТРК «Люкс», зокрема, щодо останнього скандалу, пов’язаного з брудною агітаційною продукцією, яку члени Молодого НРУ вилучили у представників Студентського братства Львова. ТРК «Люкс» стверджувала, що рухівці побили представників братства. Я готовий прийти на суд і довести, що ця інформація, м’яко кажучи, є неточною і зводить наклеп на членів НРУ. Я також хочу обговорити у суді те, що ТРК «Люкс» повідомляла, буцімто Андрій Садовий є кандидатом від блоку «Наша Україна». Тобто, журналісти свідомо вилучили першу частину назви партії – «Народний Союз Наша Україна», і подали, що Садовий є кандидатом від блоку «Наша Україна». Тоді побачимо, чию правоту визнає суд», – наголосив Я.Кендзьор.

Він підкреслив, що представники ТРК «Люкс» брешуть, коли говорять, що запрошували Я.Кендзьора у студію.

«Це – чергова брехня. Я не отримував жодного запрошення на ТРК «Люкс». Якщо я сьогодні отримаю запрошення, то ввечері неодмінно прийду у прямий ефір», – підкреслив Я.Кендзьор, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *