ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак мав довгу розмову з Парубієм

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, відкидає зивнувачення, ніби-то висловлвені заступником голови А.Парубієм у тому, що голова облради буцім сказав неправду, повідомивши, що депутати Федоришин та буба не були визнані спеціальною комісією винними у ситуації, що склалася під час проведення пленарного засідання дев’ятого лютого, коли працівники „Сільмашу” вдерлися до сесійної зали, передає прес-служба обласної ради.

“Я завжди говорю те, що відповідає дійсності,- заявив голова обласної ради М.Сендак. Тому категорично відкидаю звинувачення А.Парубія у брехні. Я мав позавчора з ним на цю тему довгу розмову. Пан Андрій пояснив, що журналіст агенції довільно потрактував його висловлювання”.

“Так, дійсно у звіті комісії є опис подій 9 лютого за участю пана Буби. Але в офіційному рішенні, яке складається з 6 пунктів немає жодної згадки про вину Є.Буби чи О.Федоришина у тому, що пікетувальники увійшли до сесійної зали. А я у своїх коментарях посилаюсь на колегіальні рішення, а не на емоційні звинувачення, які не мають жодної юридичної сили”, – зазначив Михайло Сендак.

Він підкреслив, що це вже не перша спроба посварити між собою керівництво обласної ради.

Після засідання Президії обласної ради 20 лютого в коментарі інформаційній агенції “Гал-інфо” заступник голови обласної ради Андрій Парубій ніби-то заявив, що голова обласної ради М.Сендак збрехав, повідомивши, що рішенням тимчасової комісії щодо вивчення ситуації, яка склалася під час проведення пленарного засідання ХХ V ІІ сесії Львівської обласної ради 09.02.2006 року, винними у ситуації депутати Є.Буба та О.Федоришин не були визнані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *