ОСТАННІ НОВИНИ

У Пісках все ще ліквідовують карстовий провал

|

Ліквідація карстового провалу грунту, який утворився 22 лютого в селі Піски Пустомитівського району області, все ще триває. За інформацією прес-центру ГУ МНС у Львівській області, упродовж учорашнього дня дорожньо-будівельні організації завезли та засипали в карстове провалля 640 метрів кубічних глиняної суміші.

Всього у провалля вже засипано 1 тисячу 689 метрів кубічних глиняної суміші.

У зоні надзвичайної ситуації виставлено охорону. Моршинська геологорозвідувальна партія ДП “Укрзахідгеологія” продовжує бурильні роботи в місцях утворення карсту для визначення його площі. Станом на 18 годину учорашнього дня було пробурено 25 метрів шару грунту.

Також проведено обхід та обстеження житлових будинків карстонебезпечної зони села Піски. Збільшення карстового провалля не відбувалося.

Нагадаємо, що 22 лютого в селі Піски Пустомитівського району почав розвиватись карстовий провал грунту. Діаметр провалу досяг 31 метрів, а його глибина становить 16 метрів, в результаті чого зруйновано житлові будинки по вулиці Шевченка, 103, 104 та утворились глибокі тріщини в будинку під № 105.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *