ОСТАННІ НОВИНИ

Директор „Укрзалізниці” відвідав локомотиворемонтний завод

|

Сьогодні Генеральний директор „Укрзалізниці” Василь Гладкіх перебуває з робочою поїздкою на Львівщині, передає прес-служба Укрзалізниці. Свої відвідини залізничних підприємств він розпочав із Львівського локомотиворемонтного заводу. Це одне з найстаріших підприємств Укрзалізниці, засноване 1856 р.

В. Гладкіх відвідав інструментальний, механічний і колісний цехи заводу. Познайомився із новими технологіями обробки механічних деталей, які зазнають найбільших механічних навантажень у локомотивах. Загалом він охарактеризував локомотиворемонтний завод у Львові як стабільно працююче підприємство, яке нині вийшло на об’єми роботи 1990 року, тобто перебуває в доброму економічному стані.

Лідер галузі зустрівся з людьми, поспілкувався із працівниками заводу на їхніх робочих місцях. У розмові з трудовим колективом лідер галузі підкреслив, що важливим завданням Укрзалізниці сьогодні є не лише зберегти обсяги роботи, але й наростити їх, за рахунок чого можна буде підвищити заробітну плату і посилити соціальний захист працівників залізниці.

На завершення Василь Гладкіх побажав колективу заводу успіхів й зауважив, що Укрзалізниця зробить усе для того, щоб Львівський локомотиворемонтний завод не залишився без замовлень, а його трудовий колектив мав добру заробітну плату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *