ОСТАННІ НОВИНИ

Поживанов хоче працювати у міськвиконкомі Львова

|

Народний депутат України, член Народного Руху України Михайло Поживанов готовий працювати у Львівському міському виконавчому комітеті, якщо міським головою Львова стане Василь Куйбіда. „Я готовий працювати у міськвиконкомі Львова, звичайно, якщо Василь Степанович запропонує мені. Я впевнений, що разом з ним ми зможемо виконати багато важливих програм”, – сказав він сьогодні на прес-конференції у Львові.

Михайло Поживанов також висловив впевненість у тому, що львів’яни на виборах підтримають блок „Наша Україна” та оберуть міським головою Василя Куйбіду. „Я переконаний, що Василь Степанович має великі шанси очолити львівську мерію”, – наголосив він.

Щодо застосування у передвиборчій кампанії чорного піару, Михайло Поживанов заявив, що люди освічені, а тому добре розуміють, ким ці технології замовлені. Для прикладу, він навів біл-борди Юлії Тимошенко, заляпані синьою фарбою. „Я бачив такі ж біл-борди і на Львівщині, і на Луганщині. Зрозуміло, що це робота їхнього штабу”, – заявив М.Поживанов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *