ОСТАННІ НОВИНИ

"Наша Україна" занепокоєна ситуацією з виборами мера Львова

|

Блок «Наша Україна» оприлюднив заяву з приводу ситуації довкола виборів міського голови Львова. У заяві висловлюється занепокоєння ситуацією навколо цих виборів. Подаємо текст заяви:







“Звертаємо Вашу увагу на те, що відразу після висунення нашим блоком Василя Куйбіди на посаду міського голови проти нього була розгорнута цілеспрямована кампанія «чорного» піару і різноманітних брудних технологій.

Проти Куйбіди – єдиного кандидата від блоку «Наша Україна», почали застосовувати такі методи дискредитації, як друкування сфальсифікованої інформації, нелегальний випуск листівок з неправдивими даними про нашого кандидата, нищення його агітаційних матеріалів та ряд інших.

Хочемо попередити людей, які займаються такою брудною діяльністю, що їхні дії проти кандидата від виборчого блоку «Наша Україна» ми однозначно трактуємо як провокативну діяльність проти блоку «Наша Україна».

Закликаємо львів’ян давати рішучу відсіч спробам певних сил нав’язати нашому місту брудну, цинічну і аморальну виборчу кампанію. Звертаємо увагу громадськості міста на той тривожний факт, що люди, які стоять за кулісами цих подій, почали залучати до участі в спланованих ними брудних технологіях молодь, чим калічать душі підростаючого покоління, яке тільки вступає в самостійне життя.

Сподіваємося, що наше звернення допоможе львів’янам розібратися в ситуації, що склалася, і зробити свій вірний вибір 26 березня цього року”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *