ОСТАННІ НОВИНИ

У цьому році закуплять 10 старих або 7 нових тролейбусів

|

У цьому році для потреб Львова закуплять або 10 тролейбусів старого взірця, кожен по 460 тис. грн., або 7 нового взірця – по 860 тис. грн., – повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

За його словами, трамваї, які їздять по Львову, – повністю львівського виробництва. В Україні є чотири міста – Львів, Вінниця, Житомир та Євпаторія, які мають трамваї, у яких ширина коліс 1000 мм.

«Торік міська влада заклала у бюджет 7 млн. грн. Та, на жаль, бюджет не був заповнений, і, відповідно, у Львів не закупили жодної одиниці нового рухомого складу трамваїв. Цього року для придбання нового рухомого складу держава виділила 1 млн. 600 тис. грн., але за умови, що купувати будуть рухомий склад вітчизняного виробництва, а також – міська влада має виділити не меншу суму на таку ціль. Оскільки зараз нових трамваїв немає, то ми маємо намір закупити нові тролейбуси, передає ЗІК

Таким чином, можемо закупити в місто або досить непогані тролейбуси типу ЛАЗ-52522 «Львівського автомобільного заводу», або тролейбуси з низьким рівнем підлоги, довжиною 12 м, проте майже удвічі дорожчі від ЛАЗу-52522. Тому за усі зібрані кошти можна буде купити або 10 тролейбусів старого взірця, або 7 тролейбусів нового взірця», – сказав О. Білокурий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *