ОСТАННІ НОВИНИ

Шморгай не знає чого його викрали

|

Голова Львівської обласної організації Партії зелених України Микола Шморгай, якого учора викрали та побили четверо невідомих, не може назвати конкретної причини цього злочину. На його думку, злочинці могли це зробити як з політичних мотивів, так і з метою заволодіння автомобілем.

Про політичну причину, за словами М.Шморгая, можуть свідчити погрози злочинців. „Вони казали, якщо ти вирішив стати депутатом, то поваляйся два місяці у лікарні”, – розповів М.Шморгай. Разом з тим він заявив, що не має підстав звинувачувати у злочині якусь конкретну політичну силу, на всі ці питання, на його переконання, має відповісти слідство.

„Нас визнають серйозною політичною силою, з нами рахуються і нас бояться, а тому застосовують такі брудні методи боротьби. Про це свідчить учорашній випадок”, – сказав він.

За фактом побиття та викрадення автомобіля і цінних речей Микола Шморгай звернувся у Личаківський райвідділ міліції, дав правохоронцям покази та разом зі слідчим виїжджав на місце злочину.

М.Шморгай також через засоби масової інформації звернувся до начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова з проханням, якщо у міліції є така можливість, забезпечити його та інших політиків охороною.

Нагадаємо, учора між 22.30 і 23.00 на голову Львівської обласної організації Партії зелених України Миколу Шморгая у його власному гаражі по вулиці Пекарській напали четверо невідомих. Зловмисники наділи йому кайданки, кинули на підлогу його власного автомобіля “ Lexus RX -300” та відвезли у напрямку Тернополя в одну з лісопосадок. За словами М.Шморгая, злочинцісильно над ним поглумилися, забрали цінні речі, телефон та автомобіль вартістю 150 тисяч гривень і залишили зв’ язаним в лісі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *