ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач Сухопутних військ ЗСУ перебуває з робочою поїздкою у Львові

|

Робоча поїздка командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Миколи Петрука до Західного оперативного командування розпочалася сьогодні. Заплановано, що під час перебування у військах Західного ОК генерал-полковник Микола Петрук відвідає Львівський військовий інститут Національного університету “Львівська політехніка” та 80-й окремий аеромобільний полк та Яворівський полігон. Про це повідомила прес-служба МО України .

Крім того командувач Сухопутних військ перебуватиме також у 24-й та 51-й окремих механіхованих бригадах та 13-му армійському корпусі.

Передбачається, що під час робочої поїздки генерал-полковник Микола Петрук перевірить стан виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки в означених з’єднаннях та частинах Західного оперативного командування, ознайомиться з їх тиловим забезпеченням та побутовими умовами особового складу.

Робоча поїздка командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Миколи Петрука до Західного ОК триватиме до 26 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *