ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія з питань надзвичайних ситуацій підсумувала минулорічну роботу

|

Сьогодні відбулось засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій начальник управління з питань надзвичаних ситуацій ОДА Олексій Титаренко запевнив, що протягом року комісія перевіряла водні об’єкти, на яких здійснюється організований відпочинок людей; перевіряла готовність витягів, крісельно-канатних доріг та гірськолижних трас до проведення безпечного відпочинку людей у зимовий період. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.

З метою підвищення рівня готовності медичної служби до надання екстреної медичної допомоги, в місцях масового відпочинку туристів проведено додаткове забезпечення ФАПів медикаментами та іншими необхідними медичними засобами. На зимовий період організовано травматологічний пункт у селищі Славське, передбачені резервні травматологічні ліжка в Сколівській центральній районній лікарні та інше.

За зверненнями обласної комісії з питань ТЕБ та НС минулого року для надання допомоги потерпілим, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, резонансних некласифікованих подій підготовлено 25 розпоряджень голови ОДА на виділення з резервного фонду обласного бюджету близько 2 мільйонів гривень. Всі виділені кошти повністю використані за призначенням.

Відповідними розпорядженнями Кабінету Міністрів України з резервного фонду державного бюджету Львівській ОДА минулого року було виділено більше мільйона гривень для ліквідації провалу каналізаційного колектору у Червонограді та 455 тисяч гривень для надання допомоги сім’ям загиблих та потерпілим внаслідок автокатастрофи у Турківському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *