ОСТАННІ НОВИНИ

У січня „ЛАЗ” виготовив 40 автобусів

|

У січні 2006 року ЗАТ «Львівський автомобільний завод» виготовив 40 автобусів, обсяг товарної продукції склав 24840,06 грн., передає прес-служба підприємства. У минулому році за аналогічний період було виготовлено 22 автобуси, а обсяг товарної продукції склав 12108,50 грн. Темпи зростання виробництва склав 205,1% по відношенню до цін, котрі діють.

Січень у цьому році став випробуванням не лише для виробництва, але й для продукції львівських автобусобудівників. Сильні морози, не властиві нашому регіону, призупинили роботу в деяких цехах заводу на декілька днів, через те, що була ускладнена доставка постачальниками деяких необхідних матеріалів, життєвоважливих для підприємства. Автобуси, котрі виробляє ЗАТ «Львівський автомобільний завод», під час різкого похолодання зарекомендували себе, як один із найнадійніших та витриваліших видів міського транспорту.

«Січень для заводу став перевіркою на міцність. Незважаючи на те, що цей місяць через різдвяні свята та сильні морози був складним для виробництва, завод зумів не тільки утриматись на рівні минулого року, але й успішно наростити обсяги виробництва», – відзначив голова спостережної ради Ігор Чуркін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *