ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть туристичний форум

|

Міжнародний туристичний форум “Туризм і рекреація 2006” заплановано провести у Львові 6-8 квітня, передає прес-служба ЛОДА. Цей захід проведуть для розширення співпраці між українськими та зарубіжними регіонами, презентації рекреаційних можливостей територій, залучення інвестицій у туристичну галузь, вдосконалення транскордонного співробітництва вумовах розширеного ЄС.

Форум відбудеться за сприяння Львівської облдержадміністрації, Торгово-промислової палати України та Генерального Консульства республіки Польща. На Форумі будуть представлені туристично-відпочинкові пропозиції українських та зарубіжних регіонів, туристичних фірм, санаторіїв та пансіонатів, музеїв, замків, готелів, кемпінгів, туристичних баз.

За наявністю рекреаційних ресурсів Львівська область займає одне з провідних місць у державі. На Львівщині діє 118 санаторіїв та закладів відпочинку на 19,9 тис. місць. Із загальної кількості санаторно-курортних закладів: 50 санаторіїв, 16 пансіонатів з лікуванням, 7 санаторіїв-профілакторіїв, курортна поліклініка, 3 бальнеологічні лікарні та грязелікарні, 9 пансіонатів відпочинку та 32 бази відпочинку. У галузі відпочинку та оздоровлення перевага належить санаторно-курортному обслуговуванню – 66 санаторіїв та пансіонатів з лікуванням (55,9% від усіх санаторно-курортних установ). Впродовж 2005 року у санаторно-курортних закладах Львівщини було оздоровлено близько 230 тис. осіб, що на 6,5% більше ніж у 2004 році, на 6,9% зросла загальна сума платежів, сплачених до бюджетів усіх рівнів (39 млн. грн.). Санаторно-курортні заклади реалізували путівок на суму близько 361 млн. грн., що на 21% більше ніж у 2004 році. Сума коштів з власного бюджету санаторно-курортних закладів, виділена на розвиток інфраструктури населених пунктів територіальних громад, становить більше півмільйона грн., що на 47,9% більше в порівнянні з попереднім періодом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *