ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці відомчого житла пікетують Господарський суд

|

З ініціативи активістів львівських соціалістів зараз близько сотні дорослих та дітей, мешканців відомчих гуртожитків зібрались під стінами Львівського господарського суду, що на вулиці Личаківській, організувавши пікет. Люди скандують „Житло людям!” та „Судді з народом!”.

За словами депутата Львівської міської ради Ростислава Пелещишина, зараз в стінах суду розглядається справа по вирішенні питання передачі відомчих гуртожитків у комунальну власність. На його думку, у вирішенні цієї справи третьою стороною мали б виступати мешканці гуртожитків, а не лише Фонд держмайна та власники.

Пікетувальники тримають в руках плакати: „Міська влада віддайте нам гуртожиток”, „Хом’як, щоки луснуть від $”, „Шановні судді: чи нас продадуть?”, „Як у власності держслужбовця опинилися заводи і фабрики?”, „Хом’як М.С. збагачувався так: прийшов, побачив, відібрав?”, „Ні бандитам і брехні!”, „Панове судді, ви гарант Конституції”.

Перед людьми виступає другий секретар Львівського міського комітету та кандидат в депутати від соцпартії Володимир Федорлян, який закликає небайдужих людей приєднуватися та відстоювати своє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *