ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовці незаконно приватизували приміщення вартістю 12 мільйонів гривень

|

Співробітники відділу державної служби боротьби з економічними злочинами Галицького райвідділу міліції Львова викрили злочинну діяльність службових осіб одного із вищих навчальних закладів Львова, які, зловживаючи службовим становищем, незаконно приватизували приміщення у Львові площею 1 тисяча 113 квадратних метрів та загальною вартістю 12 мільйонів гривень.

Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Встановлено, що службові особи інституту протягом 2001 року підробили офіційні документи щодо права користування частини будівлі, яка перебувала у комунальній власності Львівської міської Ради, в якій не вказали площу – 640 квадратних метрів, яка перебувала у користуванні інституту. В подальшому сфальсифіковану документацію було подано в Управління комунального майна Львівської міської Ради та Галицьку райдержадміністрацію Львова, на підставі яких було прийняте відповідне рішення про передачу всієї зазначеної будівлі площею 1 тисяча 113 квадратних метрів, яка розташована у центральній частині Львова у власність інституту.

Відтак Управлінню комунального майна Львівської міської Ради було завдано збитків на загальну суму 12 мільйонів гривень.

За даним фактом прокуратура Галицького району Львова порушила кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 190 КК України „Шахрайство”.

На даний час на реалізовані приміщення накладено арешт, проводяться оперативно-розшукові заходи із встановлення інших фактів зловживань, в тому числі хабарництва під час приватизації приміщення даної будівлі, причетності до злочину посадових осіб Управління комунального майна Львівської міської Ради.

Розслідування справи передано в слідчий відділ Галицького РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *