ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації просять львів’ян фінансово підтримати безпритульних

|

Громадський форум Львова просить львів’ян фінансово долучитися до організації притулку для людей без постійного місця проживання, які до сьогодні перебували в наметовому містечку на Липовій Алеї.

«У сім відома ситуація, що склалася з безпритульними, які мешкали в наметах. Влада відсторонилася від вирішення цього питання та фактично викинула людей на вулицю. За три тижні перебування в наметовому містечку 96 безпритульних під опікою працівників громадської організації «Оселя» самоорганізувалися, багато з них знайшли роботу, дехто повернувся до своїх рідних. У них з’явилася надія, вони відчули себе потрібними. Олеся Саноцька, тимчасово перевела їх в приватний будинок у Винниках, на час підготовки будинку в Бібрці , який подарував в допомогу Оселі один з львівських меценатів. Але надалі цих людей необхідно утримувати, до того часу поки вони не повернуться до нормального життя. Це потребує великих коштів. Працівники Оселі взяли на себе важку ношу. Вони практично самотужки вирішують проблему міста, проблему всіх нас і ми не маємо морального права їм не допомогти”, – йдеться у зверненні.

Громадський форум Львова просимо всіх громадян міста не бути байдужими до цієї проблеми та не залишати наодинці працівників Оселі з проблемою безпритульних. У той же час Форум обіцяє й надалі вимагати від влади надати Львову приміщення під притулок і провести відповідне фінансування для його утримання.

Усі, хто хоче допогти громадським організаціям утримувати будинок для безпритульних, можуть звертатися за адресою -м. Винники, вулиця І.Франка, 69 або телефоном – (032) 2963303)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *