ОСТАННІ НОВИНИ

Репресовані «завалили» мерію заявами на безкоштовну землю

|

Близько 150 репресованих звернулися до міської ради Львова з проханням безкоштовно надати їм земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво. За словами голови постійної депутатської комісії землекористування і архітектури Данила Яреми, люди зрозуміли, що можна отримати землю задарма і «завалили» мерію заявами.

Як повідомив Д.Ярема, у минулій каденції мерія надала репресованим близько 30-40 ділянок у Козельниках. У цій каденції за розробками управління архітектури міська рада готова надати близько 50 ділянок в районі Трускавецької-Наукової.

«Ми винесли на розгляд сесії цю інформацію, щоб в принципі вияснити, чи буде міська рада надавати цієї каденції ділянки. Адже всі кажуть, що треба надавати, але, як тільки ми надаємо, нас зинувачують в «дєрєбані». А тепер у нас є принципова згода депутатського корпусу», – сказав Данило Ярема.

За його ж словами, репресованим надають ділянки в межах 3,5-4 соток. Якщо хтось із ниххоче ділянку в іншому місці, не там, де пропонує мерія, то він сплачує 20% вартості ділянки в міський бюджет.

Кому надати ділянку із 150 зявників вирішуватиме сесія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *