ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради незадоволені звітом щодо розслідування вбивства Вовчака

|

Розкриття справи про вбивство начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака є справою честі провоохоронних органів. Про це під час сьогоднішньої сесії Львівської міської ради заявив головний прокурор Львова Андрій Палюх, звітуючи перед депутатами про стан розкриття злочину.

Андрій Палюх повідомив, що на даному етапі розслідування правоохоронні органи не можуть деталізувати хід справи, називати прізвища осіб, яких перевіряють у справі, і розповідати про оперативно-розшукові заходи. Проте Андрій Палюх повідомив, що у кримінальній справі стосовно вбивства Вовчака вже проведено більше 100 слідчих дій та чотири судові експертизи і призначено ще кілька експертиз. Які саме – прокурор не уточнив, посилаючись на таємницю слідства.

«Якщо у вас є якась інформація у цій справі, допоможіть слідству і повідомте її», – звернувся Андрій Палюх до депутатського корпусу.

У свою чергу начальник міської міліції Олег Попов повідомив про те, що створена спеціальна слідчо-оперативна група, яка займається розкриттям злочину і від часу створення ні на день не припиняла своєї роботи. «У нас є певні напрацювання, інформація перебуває на стадії перевірки, але нам ще треба час, щоби розкрити злочин», – сказав Олег Попов.

Проте депутатський корпус досить негативно поставився до інформації, озвученої прокурором міста і начальником міської міліції, оскільки нічого нового вони не розповіли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *