ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді націоналісти закликають не спекулювати на національній ідеї

|

Львівська обласна організація Молодіжного Націоналістичного Конгресу поширила серед засобів масової інформації заяву з приводу спекуляцій різними партіями на тему націоналізму. На думку ЛОО МНК, це призводить до зневіри у правих політичних силах. Текст заяви подаємо повністю:

„Численні політичні сили у передвиборчих кампаніях декларують свій патріотизм і націоналізм. Пустослів’я на тему націоналізму вже стало звичним явищем в українському політикумі. Як наслідок поширюється зневіра, недовіра та зневага до правих політичних сил, як таких. Побутує враження, що ці всі політики вболівають не за Національну Ідею, а заради задоволення власних амбіцій та наповнення кишень. Як приклад – неспроможність сформувати єдиний правий блок, що сприяє проходженню антиукраїнських сил до влади.

Вважаємо не припустимим спекуляцію на Ідеї Українського націоналізму. Спекулювання високими ідеалами призводить до збайдужіння свідомої молоді до політики, громадського життя та зниження соціальної активності. Корисливість та відсутність моральних засад стають основою формування свідомості сучасної молоді, зокрема нового покоління брехливих політиків.

За взірець вважаємо чесноти декларовані доктринами українського націоналізму:

– людина лицарського духу, слова й честі;

– невтомний борець за вищі ідеали своєї нації;

– жертовна особистість, що постійно прагне досконалості.

Закликаємо українську молодь не зважати на політичний бруд.

Не галасливими словами, а невтомною і плідною працею довести свою відданість українській нації. В першу чергу, працею над самим собою.

Завжди і всюди вживати українську мову, шанувати власні звичаї, пам’ятати власну історію. Бо лише через самовдосконалення зможемо виховати нове покоління свідомих українців. А махання прапорами та порожні обіцянки, залишимо політикам”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *