ОСТАННІ НОВИНИ

Пограбували Сихівський районний штаб УНБ Костенка і Плюща

|

В ніч з 6 лютого на 7 лютого було пограбовано Сихівський районний штаб Українського Народного Блоку Костенка і Плюща. Як повідомляє прес-служба обласного блоку, зочинці винесли тільки системний блок комп’ютера. Інша техніка – монітор, принтер, факс, – залишилась на місці. Крім цього зловмисники переглядали документи.

Львівський міський штаб УНБ Костенка і Плюща вважає, що цей випадок пов’язаний з виборчою кампанією, адже викрали лише системний блок комп’ютера, в якому знаходилась інформаційна база, зокрема списки членів ДВК та спостерігачів. Саме сьогодні УНБ подає ці списки на реєстрацію у 112 виборчий округ. Керівник міського штабу УНБ Костенка і Плюща Андрій Скоп також припускає, що це могла бути помста однієї з політичних сил, яка має намір забрати собі приміщення штабу.

Злочин розслідують правохоронні органи. Як повідомив заступник керівника Сихівського районного штабу, кандидат в депутати Львівської обласної ради Олег Яськів, реєстрацію членів ДВК та спостерігачів від УНБ зірвати не вдалося, оскільки всі документи зберігаються у декількох копіях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *