ОСТАННІ НОВИНИ

"Пора" звинувачує СДПУ(о) у розклеюванні фальшивих листівок

|

«ПОРА» провела своє розслідування щодо факту розклеєння провокативних плакатів «ПОРА спитати хто винен у безладі?». «Ми можемо офіційно стверджувати, що цю провокацію організував штаб блоку «НЕ ТАК!» у Львові та особисто до цього причетний Андрій Карпінський, заступник керівника ЛОО СДПУ (о)»,—повідомили Західній інформаційній корпорації у ЛМО ГП «ПОРА».

Сьогодні, на думку «пористів», есдеки знов повертаються до брудного піару. «ПОРА володіє усіма свідченнями, щоб офіційно звинуватити міський штаб блоку «НЕ ТАК!» у застосуванні «чорних» технологій,—йдеться у заяві «Пори».—Команда Шурми і його господарів Медведчука, Сала та Козака прагне реваншу у Львові та демонструє, що готова будь-якими засобами повертати свій вплив. «ПОРА» добється, щоб ці бандити все ж таки опинились у в’язниці».

Від сьогодні містом їздитиме жовтий «порівський» УАЗ та відслідковуватиме нові есдеківські провокації.

В ніч з неділі на понеділок (5-6-лютого) в місті Львові зявились плакати «ПОРА спитати хто винен у безладі?» На плакатах, які зроблені у стилі «ПОРИ», зображені Ющенко, Тимошенко та Литвин на фоні американського та українського прапорів. На плакатах вказані вихідні дані, котрі не відповідають дійсності (представники друкарні, яка вказана на плакаті стверджують, що це провокація). Провокативні плакати наліплені в найрізноманітніших місцях, включаючи бігборди, фасади, вікна і т.п.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *