ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарі стежитимуть за обіцянками політиків

|

Передвиборчі обіцянки політичних партій Львівщини та кандидатів на посаду міського голови Львова у галузі охорони здоров’я ретельно аналізуватимуть. Такий проект за підтримки благодійного фонду „Відродження” започатковує Благодійний фонд „Серця українського дому”.

Сьогодні майже 95% громадян України незадоволені якістю медичного обслуговування, тож чимало партій у своїх програмах акцентуватимуть на проблемах охорони здоров’я. Проте, за словами голови ГО лікарів та президента Благодійного фонду „Серця Українського дому” Наталії Готь, чимало з програм матимуть багато „ліричних виступів”.

„Зробити, поліпшити, реалізувати… – у програмах є багато прекрасних пунктів, але вони ні про що”, – каже пані Готь.

Ініціатори проекту планують зібрати та проаналізувати всі офіційні програми політичних партій на регіональному рівні та кандидатів на посаду міського голови. Причому проситимуть саме офіційні тексти програм з ТВК, оскільки, на думку Наталії Готь, у програмах можуть бути зовсім інші обіцянки, ніж ті, що звучатимуть на зустрічах з виборцями.

„Соціалка, зокрема і медицина, завжди була маніпуляторною темою перед виборами, тому наш проект сприятиме просвіті виборців та відповідальності партії та кандидатів на посаду міських голів за свої слова”, – говорить президент Фонду.

Проект передбачає не лише аналіз передвиборчих програм, а й тих кроків, які робитимуть партії для реалізації цих програм після виборів, повідомляє „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *