ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада відвоювала дитсадок у Рясному

|

Сьогодні в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик підписав угоду про прийняття у власність територіальної громади міста дитячого садочку у Рясному, який раніше належав “Сільмашу”. На його думку, це дуже важлива подія у житті мікрорайону, оскільки боротьба за садочок тривала протягом п’яти років. „Мені приємно, що така довга історія завершилася позитивно”, – сказав він.

За словами З.Сірика, відповідно до угоди мерія надасть підприємству пільг на майже мільйон гривень. «Ми могли йти іншим шляхом, відстоювати справедливість та подавати до суду, оскільки підприємство і так мало нам передати цей садок. Але поки ми судитимемося, у Рясному виросте не одне покоління дітей», – зазначив керівник міста.

В.о. міського голови Львова також розповів, що садочок ще треба капітально відремонтувати, оскільки раніше його намагалися переобладнати в гуртівню. „Чому нам так розходиться саме в цьому приміщенні – та тому, що в Рясному не так багато місця, де можна було б збудувати інший садочок”, – наголосив Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *