ОСТАННІ НОВИНИ

Житлові будинки на Яворівщині та в Кам’янці-Бузькій перебувають без тепла

|

120 житлових будинків в селі Шутово та до 10 житлових будинків в селі Бунів Яворівського району, а також 32-квартирний житловий будинок в Кам ’ янці-Бузькій перебувають без теплопостачання. А в дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Бойчука у Львові після проведення ремонтних робіт вдалося відновити теплопостачання. Про це повідомив прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Причиною нс на Яворівщині стало те, що вчора близько 14 години між селами Калинівка і Бунів Яворівського району замерзла газова магістраль високого тиску. Аварійною бригадою Яворівського Управління газового господарства були проведені роботи щодо відновлення газопостачання цих населених пунктів. Сьогодні відновлювальні роботи продовжують.

Що ж стосується аварійного відключення від подачі теплопостачання 32-квартирного житлового будинку в Кам’янці-Бузькій, то його провели в зв’язку з різкою втратою води з системи опалення цього будинку. Сьогодні мало розпочатися з’ясування причин втрати води та проведення відновлювальних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *