ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом минулого року 48 безробітних сихівчан започаткували власну справу

|

Як повідомила директор Сихівського районного центру зайнятості Львова Євгенія Ваврін, минулого року 48 безробітних, котрим надавалися соціальні послуги у Сихівському районному центрі занятості, скористалися одноразовою виплатою допомоги з безробіття для започаткування підприємницької діяльності. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Безробітні в минулому зараз працюють у різних сферах – займаються торгівлею, виконанням будівельних і ремонтних робіт, надають перукарські послуги, здійснюють дрібний ремонт, роблять лікувальний масаж та інше.

На думку багатьох із них, першим поштовхом до відкриття власної справи стала не лише надана службою зайнятості фінансова підтримка у вигляді одноразової виплати допомоги з безробіття, а й одержаний інформативно-консультативний матеріал. Саме для тих, хто зацікавився підприємницькою діяльністю, у центрі зайнятості систематично провадять тематичні семінари. Їх відвідувачів, передусім, інформують про порядок надання одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування підприємницької діяльності, допомагають визначитися із бізнес-ідеєю та скласти бізнес-план, дають корисні поради, як уникнути типових помилок у бізнесовій діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *