ОСТАННІ НОВИНИ

Сильні морози призвели до надзвичайної ситуації у Сколе

|

Довготривалі морози призвели до промерзання відкритого поверхневого водозабірника на околиці Сколе, що призвело до припинення водопостачання об’єктів на вулиці Князя Святослава. Відтак без води залишилися Сколівська школа-інтернат, дитячий дошкільний навчальний заклад, житловий сектор, в якому проживає 792 особи, Сколівський спецкар’єр, автоколона Сколівського лісництва (котельня), а також адмінбудинок “Сколівські Бескиди” (котельня). Про це повідомив прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

У Сколівській школі-інтернаті навчається 287 учнів, відтак усі вони були відпущені до 30 січня додому через сильні морози, котельня зупинена, а 26 дітей, що залишились в інтернаті, перебувають в приміщенні з пічним опаленням.

Протягом 25 січня було проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому визначено порядок забезпечення об’єктів мікрорайону і населення питною та технічною водою. Підвіз води здійснюється вантажним автомобілем УАЗ Сколівського теплокомуненерго в пластмасових ємкостях (об’ємом 210 л – 2 шт. та 50 л – 2 шт.). Визначені місця наповнення ємностей, час та місця видачі води по місцю проживання громадян, прийнято заходи із недопущення інфекційних захворювань громадян.

В другій половині дня 25 січня при спробі запустити систему опалення в школі-інтернаті виявлено 216 розморожених чавунних ребер батарей опалення.

Сьогодні заплановано провести позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС безпосередньо в школі-інтернаті. Сколівською районною адміністрацією обстановка контролюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *