ОСТАННІ НОВИНИ

До облради пройдуть три політичні сили – Олекса Гудима

|

Сьогодні, 23 січня, відбулася презентація списків кандидатів у депутати до Львівської обласної ради та Львівської міської ради від Українського Народного Блоку Костенка і Плюща. «Я не бачу жодної особи у представлених списках, за яку мені, як номеру першому, було б соромно”- заявив народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима.

„Я впевнено міг би подавати запити в міліцію, прокуратуру чи СБУ, чи вони не мають претензій до наших списків. У мене є глибокі переконання, що немає жодних претензій», – додав він.

Гудима також наголосив, що уся команда, яка йде у депутати місцевих рад, є партійною. «Ми свідомі, що сьогодні не особистості будуть грати ключову роль, а командна гра. Тому у колонці списку, де мова йде про партійність, не побачите людей безпартійних. І я вважаю, що це правильна позиція», – сказав О.Гудима.

Голова ЛОО УНП заявив, що блок Костенка і Плюща впевнено претендує на значне представництво у Верховній Раді, де буде однією з ключових політичних сил. Щодо місцевих органів влади, О.Гудима зазначив, що, на його думку, до Львівської обласної ради пройдуть три політичні сили: блок «Наша Україна», БЮТ та блок Костенка і Плюща. До міської ради, за його словами, окрім перелічених трьох політичних сил, вочевидь, ще пройдуть представники СПУ.

«Я це кажу на основі своєї політичної інтуїції, яка підкріплена соціальними дослідженнями. Раніше я ще думав, що пройдуть блоком Пора-ПРП, але поодинці – це сумнівно, що вони подолають бар’єр», – зазначив О.Гудима. За його словами, блок Костенка і Плюща набере щонайменше 20% до міської ради, інформує ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *