ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада має намір продати 13 земельних ділянок

|

Львівська міська рада готує до продажу з аукціону 6 земельних ділянок, які передали військові. Проте купуючи ці ділянки, майбутній власник повинен буде виконати певні умови, оскільки частина цих ділянок передана разом із певним майном. Про це під час громадських обговорень Положення «Про організацію, проведення та оформлення купівлі-продажу земель у власність або права на оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Львові» повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук.

Крім цього пан Гуменчук розповів, що його управління готує до продажу 7 земельних ділянок, котрі призначені під будівництво багатоповерхових автостоянок. «Звичайно, ми розпочнемо із 2-3 ділянок. Ми хочемо запропонувати продати не ділянки взагалі, а право оренди цих ділянок. Особливо це актуально, коли мова йде про ділянки у центральній частині Львова», — зазначив він.

Участь у сьогоднішніх обговореннях взяли близько двох десятків представників громадськості Львова. Обговорене Положення з урахуванням запропонованих правок і доповнень буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради як додаток до однієї з ухвал міськради.

«Кандидатуру переможця аукціону тепер ще й розглядатиме конкурсна комісія, утворена із представників депутатського корпусу та органів виконавчої влади Львова. Окрім цього, ми маємо намір пропонувати продаж права оренди на земельні ділянки – особливо це стосується земельних ділянок у центральній частині Львова», — розповів І. Гуменчук.

«Що стосується власне процедури проведення торгів – вона відбуватиметься максимально прозоро. Хочу зазначити, що наше управління не програло жодного суду, котрий стосувався саме процедури проведення торгів. А це свідчить лише про її юридичну досконалість», — резюмував пан Гуменчук, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *