ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшло віче на підтримку Президента та уряду

|

Учора у Львові пройшло 10-тисячне народне віче на підтримку Президента Віктора Ющенка та уряду Юрія Єханурова, повідомляє сайт обласного соередку НСНУ. Учасники вийшли на вулицю з помаранчевими та державними прапорами, на площі видно прапори всіх партій – учасниць Блоку “Наша Україна”, а також стяги Соціалістичної партії та партії “ПОРА”. У багатотисячному натовпі – гасла: “Тимошенко і Янукович – п’ята колона”, “Львів підтримує Президента”, “Україна у нас одна!”, “Юля – геть, Ющенко – так!”.

Розпочав віче губернатор Львівщини, Голова Львівської обласної організації “Нашої України” Петро Олійник. Звертаючись до присутніх, він сказав: “Багато хто зараз намагається переконати нас у тому, що, мовляв, Львів розчарований, що Львів не знає, за кого голосувати. Однак зараз, стоячи перед вами, дивлячись, як вас багато, я розумію, що Львів знає, за кого голосувати і говорити про розчарування просто смішно”.

“Минув лише рік після виборів Президента і попереду у нас важка праця, – наголосив Петро Олійник. – Ми не збираємося розчаровуватися, ми збираємося працювати і обирати народний парламент, який діятиме спільно з народним Президентом”.

Виступаючи на вічі у Львові, керівник виборчої кампанії Блоку “Наша Україна” Роман Безсмертний, зокрема, сказав: “Ми повинні відновлювати єдність. Ми маємо зберегти ту єдність, яка була рік тому на Майдані. Рік назад ми вчилися бути “проти”, тепер ми вчимося бути “за”.

“Львів – це український П’ємонт! Ми віримо у Львів! – наголосив у своєму слові голова центрального виконкому “Нашої України” Микола Катеринчук. – Тема газу стала іспитом для українського політику му. Дешевий газ – це газова камера для України. Ми повинні засудити тих, хто об’єднався з реваншистами”.

Народний депутат Лілія Григорович, звертаючись до присутніх, сказала: “Ми маємо народного Президента, але маємо антинародний парламент. Тому потрібно зробити все, аби новий парламент став нарешті народним українським парламентом”.

№ 4 виборчого списку “Нашої України” Ольга Герасим’юк звернулася до учасників віча зі словами: “Я, кажучи по-простому, вилізла з “телеящика”, тому що саме з цими людьми у мене асоціюється фраза “Помаранчева команда”, саме цим людям я довіряю і саме з цими людьми я піду до перемоги.

“Не дайте себе обдурити, – закликала вона, звертаючись до львів’ян, – уважно слухайте усіх, хто виступає у вас на майданах, але пропускайте слова всіх через своє серце, і ви зрозумієте, хто каже правду, а хто лукавить”.

Руслана Лижичко у своєму виступі сказала: “Я вклоняюся Львову. Я стою сьогодні перед вами, тому що розумію, що Львів – це серце України. Хто хоче вдарити по Ющенку – нехай спершу вдарить по мені”.

“Я відмінила всі концерти, бо я хочу бути з вами, – наголосила Руслана Лижичко. – Моє серце з Майданом, я дуже тривожуся про те, яка країна у нас з вами буде в квітні цього року. Я молюся за нашу державу і знаю, що ми переможемо”.

Роман Зварич, виступаючи на вічі, наголосив: “Довкола Президента зібралася справжня команда. Це люди, які ніколи не зрадять його, як ті, котрі зрадили 10 січня в парламенті, ті, хто ще рік тому на Майдані декларував вірність нашому Президентові”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *