ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» отримав від ЄБРР кредит 25 млн дол. США

|

29 листопада у Львові відбулося підписання кредитної угоди між ВАТ «Концерн Галнафтогаз» і Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР).Документ підписали генеральний директор ВАТ «Концерн Галнафтогаз» Юрій Кучабський, а зі сторони ЄБРР – старший банкір ЄБРР (Лондон) Пол Шапіро.

ВАТ «Концерн Галнафтогаз» отримав кредит в розмірі 25 млн. дол. США терміном на сім років для розвитку мережі АЗК «ОККО», зокрема в центральній та Східній Україні.

Як зазначив після підписання угоди Ю.Кучабський, церемонія підписання є лише маленькою вершиною айсбергу, за якою прихована титанічна праця обох компаній, яка тривала більше року. За його словами, завдяки цьому кредиту «Концерн Галнафтогаз» отримує можливість фінансування стратегічного плану розвитку до 2008 року.

ВАТ «Концерн Галнафтогаз» належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 113 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить близько 174 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській. Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *