ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали трьох львів`ян, котрі причетні до вбивства 20-річного

|

Сьогодні троє молодиків, погрожуючи ножем викрали мобільний телефон та наручний годинник у львів’янина – повідомив центр громадських зв’язків УМВС України у Львівській області. Правоохоронцям вдалось затримати трьох злочинців, якими виявились мешканці Львова. Крім того вдалось з`ясувати, що затримані є причетними до вбивства 20-річного хлопця.

В Шевченківський РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області звернувся громадянин, житель Льв ова про те, що близько півтора години тому по вул.Єрошенка, 20 троє невідомих осіб з застосуванням фізичної сили та погрозою застосування ножів відкрито заволоділи його мобільним телефоном та наручним годинником, вартість яких разом становить 900 гривень.

Отримавши інформацію по радіостанції з чергової частини, що біля Янівського цвинтаря відбулося пограбування чоловіка, працівники Управління державної служби охорони у складі трьох чоловік під’їхали до входу Янівського цвинтаря, де і знайшли потерпілого. Він пояснив, що невідомі підставивши ніж до горла та погрожуючи забрали мобільни й телефон та наручни й годинник.

Потерпілий погодився впізнати нападників та сів до чергової машини, після чого працівники УДСО почали об’їзд прилеглих вулиць . На вулиці Клепарівській потерпілий впізнав нападників, що дозволило розпочати затримання. Під час поверхневого огляду, були вилучені годинник та мобільний телефон потерпілого. Після чого затриманих доставили в Шевченківський РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області. Ними виявилися мешканці міста Львов а .

Також встановлено, що затримані громадяни причетні до одного із пограбуван ь, під час якого були нанесені ножові поранення, що призвели до смерті потерпілого.

Один з затриманих вже мав справу з міліцією і був раніше засуджений, нещодавно він звільнився з місць позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *