ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція опрацьовує багато версій вбивства Сенчука

|

Працівники міліції опрацьовують різні версії вбивства Степана Сенчука, але жодну з них поки не оприлюднюють, повідомив журналістам на місці убивства начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов.

За даними міліції, Сенчук їхав на зустиріч із якимось адвокатом, призначену біля цвинтаря у Брюховичах. Очевидці стверджують, що неподалік цвинтаря „Лексус” Сенчука обстріляли з червного ВАЗа дев’ятої або десятої моделі, у якому сиділи два невідомі.

За попередньою інформацією, злочинці випустили в машину і Сенчука майже весь ріжок – візуально на задньому склі авта можна нарахувати понад десять кульових отворів, а не менше п ’яти куль потрапило у тіло вбитого, який був за кермом. Міліцію викликав оператор бензозаправки, розташованої неподалік, який почув постріли.

Натомість керуючий справами корпорації «Еколан» Валерій Харлов, який теж був на місці убивства, заявив журналістам, що у бізнесі все було нормально і ніяких погроз не було – кілька днів тому вони повернулися із закордонного відрядження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *