ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль претендує на місце у першій п’ятірці БЮТ

|

Рішення про затвердження списку БЮТ буде прийнято на міжпартійному з’їзді, який відбудеться 7 грудня – про це повідомив народний депутат України Андрій Шкіль. Наразі відомо тільки те, що першим номером у списку буде Юлія Тимошенко, другим – Олександр Турчинов. Про все інше говорити передчасно, каже пан Шкіль, хоча він особисто претендує на місце у першій п’ятірці блоку.

Стосовно списку БЮТу до Львівської обласної та міської рад, то це прерогатива місцевих організацій, хоча блок розраховує на 25-35 місць у кожній з рад. Андрій Шкіль зазначив, що одіозних фігур у списку БЮТ не буде. Зокрема він зазначив, що у їхньому списку не балотуватиметься депутат облради Євген Буба.

Стосовно вступу в партію голови Львівської обласної ради Михайла Сендака, то Андрій Шкіль зазначив, що йому треба буде спочатку попрацювати у партії років п’ять, заробити авторитет серед партійців. Андрій Шкіль зазначив, що особисто він не пропонуватиме Михайла Сендака до списку БЮТу до Львівської обласної ради, оскільки це прерогатива обласної організації, передає “Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *