ОСТАННІ НОВИНИ

УНП стане цікавішою після спарингу з Литвином - Цибулько

|

Народний депутат України, член фракції УНП Володимир Цибулько зазначив під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові, що, швидше за все, перші п’ять прізвищ загальнопартійного списку УНП стануть відомі 11 грудня на з’їзді партії.

Цибулько повідомив, що позиція партії про самостійний похід на парламентські вибори його „по-людськи насторожила”. „Донедавна жоден національно-демократичний захід без УНП не відбувався. А тут загальноукраїнський молебень, де є Президент, зібралося пів-України, а в той час відбувається центральний провід УНП. Дивно. Можна було хоча б перерватися на дві години і піти на Службу Божу на Михайлівську площу”,—переконаний народний депутат.

Він стверджує, що зважаючи на досвід попередніх виборчих кампаній, якщо політична сила вирішує іти на вибори окремо, то головним її принципом має стати критика тої чи іншої політичної сили. „Я боюсь, що в певний період частина політиків УНП перейдуть до критики дій особисто Президента. Мені хочеться, щоб старі націонал-патріотичні сили були представлені у парламенті. УНП сьогодні перебуває у зоні ризику, а моя ідея ув’язатися у спаринг з Литвином зробила б УНП сильнішою, живішою, цікавішою партією”,—підкреслив Володимир Цибулько і додав, що потенціалу УНП вистачить навіть для того, щоби „переграти” у Литвина бренд народної партії. „УНП—член Європейської народної партії, а на народниках Литвина – кінь на валявся”,—резюмував нардеп. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *